Rupsje Nooitgenoeg (2+)
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS activiteit.

Bas Driessen
De hartverwarmende familievoorstelling ‘Rupsje Nooitgenoeg’ is gebaseerd op vier spannende verhalen van Eric Carle. Na Amerika, Australië en Engeland komt ieders favoriete insectje terug naar Vlaanderen!

In een prachtige en kleurrijke theatershow komt niet alleen dit hongerige rupsje tot leven, maar ook 75 andere karakters uit vier bekende verhalen van de wereldberoemde auteur Eric Carle. In een spel van licht, geluid en beelden worden kleine en grote bezoekers meegenomen in de wereld van het Blauwe Paard, Vader Zeepaard, het Eenzame Vuurvliegje en Rupsje Nooitgenoeg. Een magische, ritmische voorstelling waarbij je met een glimlach op je gezicht het theater verlaat.

Rupsje Nooitgenoeg is een feest voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. De 75 kleurrijke poppen, de ritmische muziek en bijzondere licht- en geluidseffecten brengen groot en klein in verwondering.

UiTpas ruilvoordeel: voor 20 punten krijgt u bij aankoop ticket een 2e ticket gratis

Van dit rupsje krijg je nooit genoeg!

Vanaf 1 november is een CST (Covid Safe Ticket) verplicht voor het bijwonen van een voorstelling voor iedereen die ouder is dan 12 jaar en 2 maand.

Leeftijd

vanaf 2 tot 6 jaar