Dansba'r
Dit is een UiTPAS activiteit.

First date #1 - Eva Van Deuren (Orphan Fairytale) & Sophia Danae Vorvilla
Tijdens deze first date ontmoeten muzikante Eva Van Deuren en danseres Sophia Danae Vorvilla elkaar voor het eerst.
Samen nemen ze het podium in de Dansba’r over voor een bijzonder samenspel van muziek en dans. Een unieke performance die je enkel op DANSAND! kan beleven...

Reverie r - granvat & Quan Bui Ngoc
Vorig jaar deed granvat ons dansen dankzij de high energy voorstelling Come on Feet tijdens het Brugse ontdekkingsfestival AMOK.
Sinds begin dit jaar exploreren ze nieuw dansmateriaal – opnieuw in samenwerking met choreograaf Quan Bui Ngoc. De uitwisseling van dansers met urban dance achtergrond met een choreograaf uit de podiumkunsten gaat verder. Quan daagt de dansers uit om hun bestaande codes te kraken en nieuwe systemen binnen te brengen. granvat zorgt voor de gepaste soundtrack.

Uma Chine
Uma Chine doet denken aan Twin Peaks op een dieet van elektrische gitaren en etherische vrouwenstemmen. Door de combinatie van intrigerende lyrics, heldere melodieën en slimme grooves weet de band een betoverende sfeer neer te zetten.
Frontvrouw Nele De Gussem liet zich voor het nieuwe album Changes (W.E.R.F. Records) inspireren door haar dromen, die de basis vormden voor sommige lyrics. Ook het werken met analoge synthesizers boden inspiratie, wat de muziek een haast surrealistisch karakter geeft.

Contact