THE ANALOGUES

THE ANALOGUES
Vanwege de maatregelen die de Belgische overheid heeft genomen om het COVID-19 virus aan te pakken kunnen tal van evenementen niet op de geplande datum plaatsvinden. Maar we hebben goed nieuws: The Analogues, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden op 01/04/2021 in Kursaal Oostende, wordt verplaatst naar 08/09/2021.

Je tickets voor The Analogues blijven gewoon geldig voor de nieuwe datum.

-----

The Analogues spelen try-out voor 'Hello Goodbye’:

Als voorbereiding op de twee shows in de Ziggo Dome in Amsterdam, op 10 en 11 september spelen The Analogues ook in Oostende. Onder de titel ‘Hello Goodbye – The Very Best of the Studio Years’ is dit een feestelijke afsluiting van de periode waarin The Analogues alle studio-albums (van na 1967) van The Beatles live reproduceerden. De band behaalde de afgelopen jaren grote successen in binnen- en buitenland met integrale uitvoeringen van de albums die The Beatles wel opnamen maar zelf nooit live uitvoerden.

‘Abbey Road’, was het laatste album waarvoor The Beatles gezamenlijk de studio in gingen en daarmee komt ook een einde aan de missie van The Analogues. “Het zit er helaas op. We hadden liever gezien dat ze nog een paar andere platen hadden gemaakt.”, aldus de band. “We sluiten deze periode af op 11 en 12 september in de Ziggo Dome. En dan niet met een integrale vertolking van één album maar een keuze van de hoogtepunten van al die albums, een greatest hits show.”

Eerder toerde de band al langs uitverkochte zalen met integrale vertolkingen van Magical Mystery Tour, Sgt Pepper's Lonely Hearts Club Band en The White Album.