Ga eens wandelen met een onbekende - Stuyfwandelingen April

klisse
Wandel je graag? Ben je graag buiten? Heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen op een toffe manier? Dan is een Stuyfwandeling zeker iets voor jou!

De stuyfplek De Klisse en de stuyfplek Kortrijk experimenteren met het concept Stuyfwandeling. Het idee is om mensen met elkaar in contact te brengen op een unieke manier. Je kan je alleen inschrijven, met 2 of 3 of zelfs in een groepje van 4.

Wil je tijdens de paasvakantie graag eens nieuwe mensen leren kennen samen mét de kindjes? Ook dat kan! We geven in onze bundel een echte speeltuinwandeling mee, er zijn momenteel bovendien 2 leuke wandelzoektochten voor kinderen doorheen Mariakerke!

Heel concreet organiseren we een aantal wandelmomenten waarop je je kan inschrijven in Kortrijk en/of in Oostende. Wij vormen daarna groepjes van mensen die samen op stap kunnen gaan. We bezorgen jullie een menukaart met leuke vragen, ideetjes en mogelijke routes maar uiteindelijk kiezen jullie zelf!

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar deklisseoostende@gmail.com met de keuze van het Stuyfwandelmoment waarvoor je wilt inschrijven. Vanaf 4 inschrijvingen laten we de wandeling doorgaan en brengen we jullie op de hoogte!

De wandelingen gaan door op;
Woensdag 7/4 om 14.00 uur
Zondag 11/4 om 14.00 uur
Zaterdag 17/4 om 14.00 uur
Zaterdag 24/4 om 11.00 uur