Doe-boekje voor kinderen in de expo Droogvis, slijk en Algipan
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS activiteit.

mu-zee-um vzw
De tentoonstelling ‘Droogvis, slijk en Algipan – Vlaamse meesters van de cross’ brengt je regelrecht naar de feesttent in het midden van het parcours en neemt je mee in het zog van de allergrootste veldrijders. Je bevindt je tussen het gejoel, applaus en geschreeuw van de duizenden supporters die hun helden vooruit schreeuwen, omgeven door levensgrote en unieke foto’s gemaakt door de beste wielerfotografen. Ze geven je een unieke kijk achter de schermen en tonen de mens achter de bemodderde truitjes van veldrithelden zoals Roland Liboton, Sven Nys en Wout van Aert.

Voor gezinnen met kinderen heeft de Oostendse kunst-educatieve organisatie mu-zee-um vzw een fantastisch, educatief doe-boekje gemaakt dat je samen met een potlodenset kan verkrijgen aan de onthaalbalie van de Venetiaanse Gaanderijen.

Treed jij in de voetsporen van Wout van Aert? Doe je mee aan de potloodwedstrijd of maak je een heerlijk middagmaal voor Sven Nys?

Leeftijd
Voor kinderen en jongeren tussen 8 en 12 jaar

Leeftijd

van 8 tot 12 jaar

Contact