Fotowedstrijd Kusterfgoed Zomer 2020
Dit is een UiTPAS activiteit.

Zomerwedstrijd Kusterfgoed Beeldbank Kusterfgoed
Strandbloemen maken, forten bouwen, vliegeren… Het zijn allemaal voorbeelden van erfgoedactiviteiten die je doen denken aan de zon, het strand en de dijk. Kusterfgoed zorgt voor een zomer vol erfgoed door gezinnen met kinderen inspiratie te bieden voor leuke (erfgoed)spelen op en rond het strand.
Vanaf midden juli vind je alle nodige informatie over de erfgoedspelen in de bibliotheek en het Infopunt Toerisme.

Doe mee aan de fotowedstrijd
Doe bovendien mee aan de fotowedstrijd van Kusterfgoed en maak kans op een bouwpakket voor een vlieger! Post vanaf 1 juli een oude of recente foto van een erfgoedstrandspel op Instagram met #erfgoedzomer of laad een foto op via Beeldbank Kusterfgoed. Zorg bij deelname via Instagram dat je profiel openbaar is, anders kunnen wij je foto niet zien. De 10 instagramfoto’s en de 10 foto’s uit het facebookalbum “#erfgoedzomer” die de meeste likes verzamelen, worden op 31 augustus uitgeroepen tot winnaar!

Heb je een UiTPAS?
Spaar een punt door deel te nemen aan de fotowedstrijd. Ruil daarnaast 10 punten in het Stadsmuseum in Oostende voor een pakket om strandbloemen te maken (vanaf 1 juli tot 31 augustus, zolang de voorraad strekt). Door de corona-maatregelen maak je hiervoor een afspraak op voorhand via stadsmuseum@oostende.be of 059 51 67 21. Het stadsmuseum in de Langestraat 69 in Oostende is open van 09.00-12.30 en 14.00-18.00 uur (dinsdag gesloten).

Begint het al te kriebelen om aan de slag te gaan?Neem hier een kijkje voor meer info!