M. Chuzi
Dit is een UiTPAS activiteit.

M. Chuzi ...
Met leden van onder meer Okkupeerder, Tommy Green & The Blues Machine, Azmari en NAFT, maakt M.CHUZI wereldwijze saus op basis van Brusselse mengelmoes. Een spicy samensmelting van afrogrooves, funk, progjazz en de spacy soundscape uit de grootstad. Het geheel is uiterst dansbaar en dompelt u onder in Zuiderse sferen. De geknipte band voor onze locatie aan zee!

Robbe Latré: trompet
Mattéo Badet: tenorsax
Martin Lissoir: baritonsax
Basile Bourtembourg: keys
Thomas De Vries: gitaar
Gil Duarte da Cruz: gitaar
Niels Da Glair: bas
Jan Heirman: drums

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten".
Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

FERM PAKKET - € 30
2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket).
Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP.

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.

Contact