Ventilateur
Dit is een UiTPAS activiteit.

Ventilateur ...
De drie Brugse muzikanten van Ventilateur verrasten in 2019 met hun titelloze debuut EP. Hun muziek zweeft ergens tussen het minimalisme van Nils Frahms Erased Tapes label, de hippe jazz fusion van Badbadnotgood en de dromerige Oriëntaals geïnspireerde soul pop van Khruangbin. Dat zweven mag u letterlijk nemen, want deze instrumentale muziek is vooral bedoeld om de luisteraar mee in hogere sferen te nemen. Ongetwijfeld één van de grootste muzikale ontdekkingen die de afgelopen jaren uit die Oude Stede is voortgekomen.

Iben Stalpaert: drums
Jasper Hollevoet: bas
Daan Soenens: gitaar

Take-away concert

Tapas, een fris drankje, voetjes in het zand en live muziek in de oren. Dat zijn de ingrediënten van onze "take-away concerten".
Elk zomerconcert kun je dus niet alleen in de zaal maar ook op het strand of de dijk beleven. Gezellig met je bubbel, genietend van zomerse sfeer.

We hebben drie pakketten, telkens voor 2 personen - headphones inbegrepen.

FERM PAKKET - € 30
2 blikjes Ferm (kombucha), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
VINO PAKKET - € 40 + € 5 waarborg (glazen)
1 fles wijn (wit of rosé), 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones
CAVA PAKKET - € 45 + € 5 waarborg (glazen)
1 fles cava, 1 portie olijven, 1 portie hummus & crackers, 2 headphones

Ter plaatse kan je kiezen om je tapas aan te vullen met een lekkere portie kaas en/of salami (niet inbegrepen in de prijs van het pakket).
Alles wordt netjes in bio-verpakking en coronaproof meegegeven aan de uitgang van KAAP.

Er wordt een kleine waarborg gevraagd bij het VINO en CAVA pakket van € 5 voor de glazen - dit zit reeds in de prijs verrekend. Je krijgt jouw € 5 in cash terug, indien je de glazen intact terug brengt.
Voor de headphones vragen we één identiteitskaart van de deelnemers gedurende het concert. Alles wordt veilig bijgehouden door onze medewerkers.

Kom zeker een kwartier voor aanvang van het concert (21u) jouw pakket ophalen om zeker zorgeloos te kunnen genieten van het concert en je tapas.

Contact