Cursussen Huishoudhulp Oostende

CVO Scala CVO Scala
Kan je niet stilzitten, werk je graag met je handen en wil je werken tijdens de kantooruren dan is huishoudhulp een vak voor jou!

Een vak dat vaardigheid en kennis vereist. Als huishoudhulp werk je bij de mensen thuis en je doet allerlei huishoudelijke taken zoals zorgen voor een nette en verzorgde woning, wassen en strijken, soms boodschappen doen en koken... De klant maakt werkafspraken met jou en je werkt hygi├źnisch, veilig en milieubewust. Omdat je meerdere huizen schoonmaakt, moet je je kunnen verplaatsen. Je werkt tijdens de kantooruren en je moet zelfstandig kunnen werken.

Korte beschrijving van de opleiding
De opleiding huishoudhulp is een beroepsgerichte opleiding, zeer praktijkgericht en vormt een uitstekende voorbereiding om als huishoudhulp aan de slag te gaan. Tijdens de opleiding gaan we dieper in op de technieken en handelingen van het huishouden. Tijdens de stage kan je de aangeleerde vaardigheden toepassen op de werkvloer.

Na het volgen van de opleiding kan je werken voor dienstenchequebedrijven, strijkateliers, thuiszorgdiensten, poetsdiensten...

Voor wie
Werkzoekenden en voor iedereen die bij inschrijving 16 jaar is of 15 jaar en de eerste twee leerjaren van het voltijds secundair onderwijs heeft gevolgd.

Er is geen voorkennis vereist.

Is Nederlands niet je moedertaal? Dan heb je een certificaat van Richtgraad 1 nodig.

Planning van de opleiding
start op maandag 30 november 2020 en loopt tem vrijdag 12 februari 2021 voltijdse dagopleiding van maandag tot en met vrijdag - woensdagnamiddag geen les geen les tijdens de kerstvakantie

Kom naar de infosessie voor meer info
donderdag 22/10/2020 om 13u30 - Campus NT2 Oostende - Generaal Jungbluthlaan
donderdag 19/11/2020 om 09u00 - VDAB Oostende - Archimedesstraat 4/6

Leeftijd

van 16 jaar