Schatten van Vlieg Atlantikwall Raversyde
Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Schatten van Vlieg Atlantikwall Raversyde Raversyde
Hoe klinkt een duikboot? Welke geluiden hoor je in de slaapruimte? Wat hoor je bij de wacht?

Spits je oren, open je ogen… Ga op zoek naar het geluid van de Atlantikwall. In en rond de bunkers zitten heel wat geluiden verstopt. Met een schatkaart in de hand ga je op zoek naar een duikboot, vleermuis, kanon, zeemijn, een kanarie,... Doe de opdrachtjes, speel de geluidskwis en verzamel de stickers. Hopelijk zijn je oren goed getraind om de zoektocht tot een goed einde te brengen! Op het einde van je trip wacht je een leuke verrassing.

Atlantikwall Raversyde is een erfgoedsite in het groen. Je wandelt langs bunkers en stapt binnen in twee wereldoorlogen. De schattenjacht vindt vooral buiten plaats, duurt anderhalf uur en is geschikt voor families met kinderen vanaf 6 jaar. Ook jongere kinderen kunnen er van genieten mits wat hulp. Hiervoor moet je wel vooraf online je ingangsticket boeken op www.raversyde.be

Ga ook langs in het natuurpark en wandel langs de fotomodules van de expo Atlantikwall in Vogelvlucht. Zoek het vliegje en ontdek de piepkleine details. Herken je de bunkers, zandkastelen, strandhindernissen en bomkraters?

ikzomerwestvlaams

Deze fototentoonstelling is georganiseerd in samenwerking met de Vlaamse Overheid, UGent en AWE (Atlantikwall Europe).

Leeftijd

van 6 tot 12 jaar

Contact