Culinair - Vet- en kookdegen

CVO Scala CVO Scala

De benaming kookdeeg klinkt misschien niet bekend in de oren, maar als we spreken over soezenbeslag, dan weet je zeker waarover het gaat.

Je kent wel een eclair of soezen van bij de bakker, maar in deze cursus ga je er dieper op in. Je start met de basis: een soes, een eclair, het traditionele zwaantje ... en eens je dit onder de knie hebt, maak je tal van andere creaties: sneeuwballen met chocolademousse, mekken met aardbeien ...

Op het einde van de cursus leer je dat soezenbeslag kan gebruikt worden voor taarten, denk maar aan een Saint-Honorétaart of een tarte maison.

Op cvoscala.be vind je ook de officiële naam en inhoud van de opleidingen en cursussen, de exacte lesuren en lesperiodes, de prijzen en kortingen, de openingsuren van onze secretariaten, de datums en afspraken voor niveautesten, de adressen van onze lesplaatsen, de mogelijkheid tot online inschrijven en zoveel meer.

Wanneer

Openingsuren

  • woensdag
    18tot22.05uur

Leeftijd

vanaf 15 jaar

Contact