Ayurvedische kookworkshops: vegetarisch en biologisch

panneer - bloemkool Queenie Koeckoekx

Laat je meevoeren op een geurige reis door de Indiase keuken, met Q-veda als jouw gids. In deze reeks van drie kookworkshops leer je hoe je voedzame, vegetarische en biologische gerechten maakt volgens de Ayurvedische traditie. Zo kan je bij de feestdagen ook zorgen voor een vegetarisch of zelfs vegan alternatief of gewoon als bijgerecht.

๐Ÿ‘ฉโ€๐Ÿณ Wat maken we?

27/11 Workshop 1

๐Ÿฅ” Methi Aloo โ€” kruidige aardappel met fenegriekblad ๐Ÿฒ Gele Dhal โ€” zachte linzenstoofpot ๐Ÿฅ– Chapati โ€” vers platbrood๐ŸŒถ๏ธ Verse Chutney โ€” fris en pittig.

18/12 Workshop 2

๐ŸŽƒ Pompoensoep โ€” verwarmend en kruidig ๐ŸฅŸ Samosa & Pakora โ€” knapperige snacks ๐Ÿฎ Desserts โ€” zoet, verrassend en Ayurvedisch verantwoord.

29/1 Workshop 3

๐Ÿง€ Paneer โ€” romige kaas in kruidige saus ๐Ÿฅฆ Bloemkool curry โ€” zacht en vol smaak ๐Ÿž Naan โ€” brood ๐Ÿฅฃ raita

๐Ÿ’š Wat krijg je?

โœ” Volwaardige maaltijd โœ” Recepten via mail

โœ” Q-veda kruidenmix in een stijlvol potje

โœ” Gezellige sfeer & inspirerende uitleg

We doen dit samen en geen voorkennis vereist, ook al heb je nog nooit gekookt!

Leeftijd

vanaf 18 jaar

Contact