RONKER + Bloed | Ostend Concerts XL
Dit is een UiTPAS activiteit.

Ronker + Bloed aankondiging Nathan Dobbelaere

Ostend Concerts is een initiatief van Jongerenmuziekcentrum OHK.

◆◆◆◆◆ LINE UP ◆◆◆◆◆

RONKER (speednoise)

-------------------------------

Hun debuutalbum is net van de pers gerold en wij mogen ons tot de gelukkigen rekenen aan wie ze het vakkundig komen voorstellen. RONKER is niet de eerste state-of-the-art speednoise band die ooit heeft bestaan, maar ze zijn wel de eersten die de term claimen. Opgericht in 2020 in het hart van de moeraslanden van België komt de band natuurlijk verweerd en bloedig schreeuwend uit de hoek. De muziek van RONKER kan worden omschreven als een mix tussen Danzig-era Misfits en Helmet, evenzeer beïnvloed door de vroegste hardcore-punk en 90's alternatieve gitaarmuziek.

Hard, innemend, energiek en no-nonsens: RONKER blaast alleen maar rechtdoor. Altijd wel ergens pijn, eeuwig nerveus, maar toch lieve jongens.

BLOED (industrial / synth / metal)

-------------------------------

Als versgekroonde laureaat van Sound Track 2023 is Bloed een welkom buitenbeentje in de Belgische muziekscene. Broers Tuur, Toon (Mother) en zus Fieke Soete (Ratmosphere, Lightspeed) brengen een sound die waanzin en vuiligheid weerspiegelt. Ze versmelten hun verschillende muzikale achtergronden tot een donker geheel dat moet gehoord en gevoéld worden. 

◆◆◆◆◆ TIMETABLE ◆◆◆◆◆

TBA

◆◆◆◆◆ TICKETS ◆◆◆◆◆

11 euro VVK

14 euro ADD

Contact