Lie! Lie! Lie! Lie! Liefde voor muziek !

Affiche Seamoose

Gaudia zingt Nederlandstalige hits

Het Oostends gemengd koor Gaudia Canticorum organiseert twee benefietconcerten ten voordele van het Zorghuis te Oostende. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de “Melody Makers Cocktailband” en gitarist "Christophe Jacobs" en Oostends charmezanger “Stoffel Dekeyser” komt met ons meezingen. De concerten gaan door in De Grote Post te Oostende (zaal De Kleine Post).

Wie is Gaudia Canticorum ?

Gaudia is een vierstemmig gemengd koor uit Oostende. Een enthousiaste bende zonder leeftijdgrenzen, maar met veel goesting om te zingen. Ons repertoire gaat van pop tot klassiek, van chanson tot spiritual, van profaan tot religieus. Maar altijd stemmig, letterlijk en figuurlijk. Door samen te zingen creëren we energie en teamspirit zowel voor elkaar als voor ons publiek.

www.gaudiacanticorum.be

Het was de lie-lie-lie-liefde voor muziek

Bekend nummer van Raymond van het Groenewoud, en tevens de titel van onze benefietconcerten. We kozen voor Nederlandstalige hits, iedereen welbekend, zodat wij voor enkele nummers ook het publiek kunnen laten meezingen. Het belooft een stemmige avond/namiddag te worden, vol sfeer en ambiance.

Special guest “Stoffel Dekeyser”

Stoffel Dekeyser zorgt steevast voor ambiance. Hij begon ooit als zanger van de Melo Dance Band waarmee hij tal van feesten opluisterde; sedert 2018 vliegt hij alleen over de Vlaamse podia. Hij voelt zich als een vis in het water op het podium; hij heeft een pracht van een stem en weet het publiek helemaal los te krijgen.

www.hetkeyserrijk.be

Melody Makers Cocktailband

Wereldberoemd in Oostende en omstreken: de alombekende Melody Makers. Onder de leiding van dirigent Jean-Pierre Severens brengen zij verschillende genres van muziek en kunnen zij telkens hun publiek boeien.

Zij komen Gaudia muzikaal begeleiden met hun cocktailband, samengesteld uit gitaar, basgitaar, keyboard, drums. Het wordt een unieke mix van koor en pop, gebracht met het enthousiasme dat eigen is aan de Melody Makers.

www.melody-makers.be

Waarom het Zorghuis ?

Het is spijtig genoeg de realiteit dat elk van ons met kanker wordt geconfronteerd, hetzij persoonlijk, hetzij van zeer nabij of iets verder weg. Iedereen kent wel iemand die met deze ziekte worstelt.

Velen onder hen kunnen rekenen op steun en bijstand van familie en vrienden, de zogenaamde mantelzorgers. Maar wat als je alleenstaand bent en/of niemand in je naaste omgeving er voor je kan zijn ? Dan is er het Zorghuis.

Zorghuis Oostende is een bijna thuis voor mensen met kanker.

Waarom kiezen voor een verblijf in het Zorghuis ?

  • Weinig omkadering in de thuissituatie;
  • Even tot rust komen en eventjes weg zijn van alles en iedereen;
  • Wanneer de mensen thuis even op adem willen komen;
  • Om de mantelzorger de kans te geven even een pauze te nemen en alle zorg en extra taken even los te laten.

Bij het Zorghuis krijgen de gasten de kans om even op adem te komen, even tot rust te komen. Een verblijf is tijdelijk; het kan zowel voor, tijdens als na de behandeling.

Dit warm zorgproject wordt gedragen door tal van gemotiveerde vrijwilligers.

Meer info vindt u op www.zorghuisoostende.be.