51ste Paulusfeesten
Dit is een UiTPAS activiteit.

51ste Paulusfeesten - profijtkaart VZW Paulusfeesten

De digitale profijtkaart van de Paulusfeesten ligt klaar voor jou! Maak het jezelf gemakkelijk én doe je voordeel!


Koop vanaf dinsdag 26 maart je profijtkaart(en) en wissel ze in aan de infostand van de Paulusfeesten. Profijt kaarten zijn in voorverkoop verkrijgbaar tot en met zondag 21 Juli 2024, in vouchers van 30, 60, 90 of 120 €.


De profijtkaarten zijn geldig gans de Paulusfeesten 2024.


De 51ste editie van de Paulusfeesten staat gepland van dinsdag 13 augustus tot en met maandag 19 augustus 2024, op het Sint-Petrus & Paulusplein in Oostende. Beleef de 51ste Paulusfeesten met fantastische muziek, boeiend straattheater en verrassende decoraties. Met meer dan 100 acts, variërend van gratis concerten en straattheater tot workshops en kinderanimatie op zowel Pier&Pol, Paulusplein en in 't Duukertje, wordt het weer een geweldige week in augustus! De 51ste Paulusfeesten presenteren onder andere Radio Guga, Channel Zero, Urbanus & De Fanfaar, Yves Deruyter, DIMARO, Gestapo Knallmuzik en nog veel meer! Een Paulusfeesten editie, opnieuw met een hoek af... en dus volledig in het teken van de kunstenaar James Ensor, passend voor dit Ensor-Jaar! We garanderen zeven onvergetelijke dagen voor jong en oud.


Meer info ivm de Paulusfeesten kan je vind via de website www.paulusfeesten.be of via de sociale media van de Paulusfeesten.

Contact