Hideous + BRLRS + RANT. | Ostend Concerts XL
Dit is een UiTPAS activiteit.

Banner concert Ontwerp gemaakt door Jongerenmuziekcentrum OHK. Foto Hideous door Amber Vanbossel

Ostend Concerts is een initiatief van Jongerenmuziekcentrum OHK.


◆◆◆◆◆ LINE UP ◆◆◆◆◆
HIDEOUS
-------------------------------
Hideous is het gloednieuw samengesteld gezin van Guillaume Lamont (RHEA) en Tim Leyman (Ramkot). Beiden verdienden ze al hun strepen bij de genoemde projecten, maar ze besloten om hun krachten te bundelen. Hideous brengt rockmuziek geïnspireerd op de ruwheid van de jaren ’90. Rechtdoor zonder nadenken, maar toch het belang van een zwevende melodie niet onderschatten. Ondertussen speelden ze al in Anciènne Belgique, en op Rock Werchter en Rock Herk. Maar nu zakken ze toch eens af naar de kust.

BRLRS
-------------------------------
Wie kent BRLRS nu niet?! "ZANDPUNK VOE JE FRETTER, STRAIGHT OUT OF OSTEND!" Ze hebben een snoeiharde live-reputatie en blazen je omver met hitjes als 'The Door', 'Sonic Boom' en 'Kip Ant Spit'. Wees gewaarschuwd, dit is een concert niet voor de tegelplakkers, al zou het wel eens kunnen dat je schoenen op het einde wel aan de vloer zullen blijven hangen...

RANT.
-------------------------------
Deze jonge band mixt een eclectisch mengsel van stoner, garage en psych punk in één gezellige brei. RANT. is snedig maar dansbaar, gitaargeweld pur sang!


◆◆◆◆◆ TIMETABLE ◆◆◆◆◆
19u30: Doors


◆◆◆◆◆ TICKETS ◆◆◆◆◆
VVK: 10 euro
ADD: 13 euro


◆◆◆◆◆ LOCATION ◆◆◆◆◆
Fuifzaal Elysée, Christinastraat 18, 8400 Oostende.
Tram- en bushaltes op minder dan 2 minuten wandelafstand.
Treinstation op 12 minuten wandelafstand.

Contact