Expo Galerie Papillon

Expo Galerie Papillon Oostende - Pieter De Decker, Maria Cocquyt, Janot Michiels, Klaar Teurrekens, Maureen Thienpont, Benoit Mertens Pieter De Decker
Van 2 april tot 3 mei verenigen zes verschillende kunstenaars hun krachten voor een expo in Galerie Papillon te Oostende. Maria Cocquyt, Pieter De Decker, Benoit Mertens, Janot Michiels, Maureen Thienpont en Klaar Teurrekens.

Wat verbindt er mensen? Wat dacht je van, zonder te zoeken, de toevalligheden omarmen.
Dit staat garant voor het ontstaan van unieke, enthousiaste, verrijkende en fascinerende ervaringen. Zo ook ontstond deze groep fantastische kunstenaars. Elk met hun eigen authentieke, bezielende expressie.

Keramiste Maria Cocquyt toont haar fascinatie voor potsculpturen en theater. Pieter De Decker vermengt landschappen en transparante beeldlagen met de juiste lichtinval tot unieke ervaringen. Benoit Mertens concentreert zich op lijnen, punten en vlekken in een beperkt kleurenpalet. 
In de abstract realistische schilderijen van Janot Michiels vloeien het wezenlijke en onwezenlijke harmonisch door mekaar. Haar werk is een impulsief en gevoelsmatig experiment. Voor Maureen Thienpont is beeldhouwen een reis door haar gevoelens en emoties. Zij haalt uit de steen wat er volgens haar reeds inzit, door zich te laten leiden in overgave. Ze noemt het geschenken van verbinding. De figuratieve en abstracte schilderijen van Klaar Teurrekens ontstaan vanuit een fascinatie voor het menselijke lichaam en het spel tussen licht en schaduw.

De groepsexpo vindt plaats in Galerie Papillon, op de hoek van het Marie-Joséplein en de Madridstraat 2 in Oostende.
Van 2 april tot 3 mei is de expo alle dagen toegankelijk van 14u tot 18u, in het weekend vanaf 11u tot 18u.

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/1673480946110030/
Meer info: https://www.pieterdedecker.com/expogaleriepapillon