Formidable! Aznavour

Aznavour
L’Histoire d’une Légende

FORMIDABLE! AZNAVOUR neemt ons mee naar de periode van “La Bohème “ en de straten van Parijs in de jaren ’60 en vertelt ons over de ongelofelijke carrière van CHARLES AZNAVOUR met zijn wereldberoemde hits. Na het succes van de show van EDITH PIAF! Le Spectacle (met meer dan 400 voorstellingen in 50 landen) kwam er telkens vanuit het publiek de vraag bij Directo Productions: “waarom wordt er geen voorstelling gemaakt rond het leven en werk van CHARLES AZNAVOUR ?”

FORMIDABLE! AZNAVOUR is bedacht en geregisseerd door Gil Marsalla en wordt uitgevoerd door Jules GRISON. CHARLES AZNAVOUR heeft trouwens zelf in 2016 zijn goedkeuring gegeven voor deze unieke voorstelling over zijn carrière. Unaniem wordt deze voorstelling gezien als de mooiste muzikale hommage die ooit gemaakt werd over het leven en het werk van de legendarische Franse zanger CHARLES AZNAVOUR.

In een show van 2x 45 minuten kan je genieten van de geschiedenis en het werk en het leven van de zanger CHARLES AZNAVOUR in een origineel Frans decor en met de projectie van onuitgegeven unieke foto’s.

Bienvenue … en geniet van deze uitzonderlijke show dat tijdens de wereldtour 2020 trouwens exclusief voor Vlaanderen naar het Kursaal van Oostende komt op zondag 20 december 2020 om 16u.

“ La Bohème " - “She" - "For Me … Formidable" - "Mes Emmerdes" ….
Le plus beau spectacle sur la carrière de Charles Aznavour (Nice Matin)