Speurneuzen op Atlantikwall Raversyde
Samen met kinderen eropuit!

man met zoon Toerisme Vlaanderen
Zin in de perfecte mix tussen kennis en avontuur aan zee? Kom dan deze zomer opnieuw speurneuzen op Atlantikwall Raversyde in Oostende. Tast af wat in de dozen zit en kom meer te weten over deze historische plek! Zoek samen naar de antwoorden en kleef de stickers op de juiste plaats op de kaart van het domein van Prins Karel! Duik samen de geschiedenis in en beleef een wondermooie dag met het gezin aan de kust! Vergeet op het einde ook jouw mooie prijs niet mee naar huis te nemen.


Deze educatieve en speelse zoektocht is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 11 jaar, maar ook anderen kunnen volop de verschillende objecten aftasten en onderzoeken. Weet jij wat het is? Plak de sticker op de juiste plaats op de kaart, bij een volle kaart krijg jij een mooie prijs mee naar huis. Ook krijg je bij ieder object interessante informatie mee over het Provinciedomein Atlantikwall Raversyde in Oostende. Het is niet enkel leerrijk, maar ook leuk! Zet nu al jouw bezoek vast in jouw zomerkalender.


Voor de kinderzoektocht hoef je niet bij te betalen, deze zit inbegrepen in het toegangsticket tot Atlantikwall Raversyde. Heb je tieners in huis? Laat hen genieten van onze Escape Enigma (ook inbegrepen in de prijs van het toegangsticket) en combineer de twee zoektochten. Plezier voor het hele gezin verzekerd!

Wanneer

Openingsuren

 • dinsdag
  10.30tot17uur
 • woensdag
  10.30tot17uur
 • donderdag
  10.30tot17uur
 • vrijdag
  10.30tot17uur
 • zaterdag
  10.30tot17uur
 • zondag
  10.30tot17uur

Leeftijd

vanaf 6 tot 11 jaar